Logotip de Adolescents.cat
Llauneta
Llauneta
Any: 1998
Comarca: Baix Llobregat
Data: 13/07/15 21:54
Amiga en apurs...
Bones!
Siusplau ajudeume... Tinc una amiga que pateix anorèxia i estic molt preocupat per ella ja que sempre la veig apagada i sense ganes de res a part de que cuan quedem per dinar casi ni menja i per el que m'explica ja han estat a punt d'ingressar-la en un hospital o un centre...
Us agraïria que em diguéssiu com la puc animar perque he provat tot i res...

PD: aprofito per dir que sou els millors! Us segueixo!!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 28/07/2015 17:51
Hola llauneta!

Sóc l'Eli Aulet. psicòloga d'Interpersonal.

La anorèxia nerviosa és un problema molt greu!!! Haurà de seeguir els indicacions dels seus professionals i tu , el qeu pots fer és anar-li donant suport per afrontar-ho i millorar.

Diga-li com te l'estimes i com n'és d'important per tu. Intenta -la distreure-la més que animar-la, proposant plans divertits i explicant-li altres temes i aprlant d'altres temes! Els professionals ja l'ajudaran per l'anorèxia, tu el que pots fer és distreure-la, i de tan en tan escoltar-la, deixar que plori, que s'enfadi i recordar-li que pot solucionar aquest problema!!!

Endavant

Eli Aulet www.interpersonal.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: