Logotip de Adolescents.cat
jdom06
jdom06
Any: 2002
Comarca: Barcelonès
Data: 13/07/15 20:21
Concert amb la meva millor amiga
HOLA!!!! Els meus pares no volen portar-me a res més dels Gemeliers. I la meva millor amiga s´ envá de l'escola,i casi no ens veurem. Ella es Gemelier com jo, i volem anar a un concert juntes.Peró volem anar al del 2 'agost que es el més proper (de Catalunya) peró jo ja hi vaig 4 dies més tard a un d'ells, i els meus pares no em volen portar perquè diuen que sóc molt petita que sól tinc 12 anys. Peró esque volem compartir un moment especial juntes, ja que ella els veuria per primer cop, i esque no em deixen i necessit-ho anar-hi perquè seria especial. Però nose que més dir-lis . Que faiiigg????? ESTIIIC MOOLLTT DEPREEEEEEEE
InterPersonal
InterPersonal
Data: 28/07/2015 17:46
Hola jdom06

Sóc l'ELi Aulet. psicòloga d'Interpersonal.

Doncs seria important que els hi expliquis el que dius en aquest email. Ells decideixen encara, perquè com bé dius només tens 12 anys. Diga'l-s'hi per això el que sents i perquè és tan especial per tu!

Endavant

ELi Aulet www.interpersonal.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: