Logotip de Adolescents.cat
olicoatl
olicoatl
Any: 2000
Comarca: Barcelonès
Data: 13/07/15 19:48
cantó
hola. Necesito que m'ajudis, ns si soc homosexual,bi o heter per aixó necesito que hem donis unes "claus" o algun tipus de preguntes que m'ajudin a veure si o sóc o no.
ultimament, hem fixo en els homes, y alguns hem posen caxondo pero si veij un video porno, on surti una tia, tambe hem poso xondo, pero no tant que quan es un tio.

2- Si jo fos gay, com podria reconeixer a una altre persona que també ho fos?

3- Fa 1 any que tinc ansietat, bueno, no si es ansietat al 100%. a lo millor també pot ser perque no se cap a quina banda he de tirar a la meva sexualitat. necesitaria que hem diguesis quins son els simptomes basics i com ho poc superar. ja fa un any que hem marejo i que quan estic molt de temps a un lloc (sobretot a tendes o on hi ha molta gent) em marejo i sem posa un formiogueix al pit i fins que no surto a prendre l'aire no sem passa.

A vegades quan hem marejo, si penso en altres coses, menys en el mareix, s'em passa.

Es ansietat?

gracies
InterPersonal
InterPersonal
Data: 28/07/2015 17:44
Hola olicoat!

Sóc l'ELi Aulet. Psicòloga d'Interpersonal

Doncs pel mareig ja utilitzes una bona tàctica és aquesta!!! Posar l'atenció en altres coses i no en el mareig!!

Per la orientació sexual, fas bé d'anar experimentant i veure com et sents. Deixa anar sentint els sensacions que tens en cada moment, és un procés que t'anirà portant a definir-te. La sexualitat no es tria, és la que es va definint a partir d'anar-te coneixent i trobant amb situacions.

Fes una mica de relaxació a través de youtube i portaras millor els dues situacions. Fés activitats i cosees que t'agradin i et motivin. Busca-els i disfruta!

Eli Aulet www.interpersonal.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: