Logotip de Adolescents.cat
JoFra
JoFra
Any: 2000
Comarca: Gironès
Data: 13/07/15 00:10
Estic sol i no hi ha ningú
Jo tenia un amic que no sé perquè va començar a criticar-me a les esquenes dient coses que són mentida i he anat perdent amics i amigues... Fins que en adonar-me vaig poder avisar a 2 amics que dels quals un també li havia dit coses de mi però no s'ho va creure. I ara tinc aquests dos amics l'únic es que un està de vacances i l'altre es d'un poble del costat i no pot venir cada dia. I clar és estiu i jo vull sortir i no sé amb qui.
InterPersonal
InterPersonal
Data: 28/07/2015 15:17
Hola!

És fantàstic que tinguis aquests amics tan íntims i sincers! és un regal molt buscat, així que gaudeix-ne ;)

De cara a sortir a l'estiu.... és complicat perquè no coneixem el teu entorn, però pots sortir amb alguns companys de classe, o amb algun cosí més gran... Segurament ells no et vindran a buscar a casa (perquè possiblement no saben que no tens plans), així que sigues tu el que proposa l'activitat o el que demana apuntar-se als plans!

Ja veuràs com estaran encantats de compartir-ho amb tu!

una abraçada i bon estiu!
Laia Sala
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: