Logotip de Adolescents.cat
Anonim
Anonim
Any: 1999
Comarca: Vallès Oriental
Data: 11/07/15 16:44
Ajuda ràpida pliiiis
Hola, sempre he sigut una noia tímida i reservada amb els meus amics, però a casa sóc totalment diferent.
He pasat per moltes coses, una d'elles es el bulling i això m'ha comportat a ser molt bestia.
Quan a casa fan una cosa que no m'agrada m'enfado i crido. Algunes vegades se m'han creuat els cables i no se el que faig. Una vegada la meva mare em va dir que deia que volia morir. Quan em donen aquets atacs es com si no fos jo.
M'agradaria com saber controlar l'ira, perque només em pasa a casa. Ni a l'escola, ni amb els amics, només a casa. I se que tot i que no m'adoni del que faig, se que faig mal als que mes estimo.
Si us plau. Digueu-me maneres per relaxar-me. (Tot i que sov una lluitadora oficial olimpica no descarrego la meva ràbia donant cops de puny)
Gràcies.
Pd. Perdó per les faltes!!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 28/07/2015 13:16
Hola!

Sóc l'Eli Aulet. Psicòloga d'Interpersonal.

Doncs anem a veure epr descarregar la rabia van bé dues coses:

1- Treure-la: anat a correr, xafant globus o gots de plàstic, agafant una toballola i donar cops, estripar un llistin telefònic...etc.

2- Relaxar-te: passejar, buscar música relaxant, fer exercicis de respiració ( agafar aire comptant fins a 4 i deixant comptant fins a 8), imaginar.-te una escena bonica i relaxant..etc. Tot això pots trobar al youtube idees de videos que t'ajudaran. És qüestió de pràctica i funciona molt bé!

Endavant!!!

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: