Logotip de Adolescents.cat
Chica2000
Chica2000
Any: 2000
Comarca: Barcelonès
Data: 11/07/15 15:50
SUPER MEGA TÍMIDA
Hola, tinc 15 anys i sòc molt tímida de sempre, i ara vull cambiar però esque m'ho proposo però no puc, sempre parlo molt baixet i em diuen que cridi més quan estic a classe, a les exposicions orals abans em poso una mica a tremolar i quan surto em surt bé (parlo baixet però bé) però no paro de moure els peus d'un costat a l'altra aixó crec que poco a poc o vaig millorant. Però esque em costa fins i tot dir adeu a algú per el carrer... Entre els amics que coneixo més no sòc gens tímida tots diuen que sòc super divertida i de vegades no paro de parlar i a casa igual però hi ha moments com els que explicat que em costen molt. Per exemple per Sant Jordi vaig ser atrevida i em vaig presentar per recitar poemes davant de tot l'insti i va sortir bastant bé però no a canviat res i això que va ser un gran repte.
Moments de tímidesa:
-Preguntes orals classe.
-Converses al carrer (adeu, hola, etc.)
-Exposicions orals.
-Parlar amb desconeguts sobretot adults.
-Parlar amb altra gent que no tinc confiansa (fins i tot familia)
Per aquests motius voldria que em donessiu consells, trucs i qualsevol cosa que m'ajudiper superar-ho. Moltes gracies, esque de vegades això m'inpedeix dir coses que se o comentar coses que m'agradaria i per mi es basatant incomod i vull deixar enrera la timidessa.
InterPersonal
InterPersonal
Data: 28/07/2015 13:19
Hola chica2000!

Sóc l'Eli Aulet. psicòloga d'itnerpersonal.

Doncs moltes felicitats!! Sí que era un gran repte!!

Mira, llegint la consulta, crec que la resposta la tens tu mateixa!!

Què vas fer per afrontar-te alq eu vas dir? què vas pensar, com t'animaves? què senties? què vas fer per trobar al valentia tot i la por? ho vas veure com una oportuntiat enlloc de com una amenaça??

Si analitzes què vas fer aquell dia, fins i tot amb els ulls tancats t'anirà molt bé i descobriràs la resposta i què fer en totes les situacions!!!

És qüestió de pràctica i coneixe't a tu mateixa!

Eli Aulet www.interpersonal.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: