Logotip de Adolescents.cat
ruja
ruja
Any: 2001
Comarca: Maresme
Data: 06/07/15 14:17
Amic enamorat de mi
hola,
Et volia demanar ajuda perque fa poc hem van dir que li agradava a un noi, com estava fent un treball de sintesi no vaig estar molt al cas.

Despres d'acabar el curs hem van dir que aquest noi feia 3 dies que no dormia per culpa meva i vaig decidir parlar amb ell com amiga per whats app, sense dir-li res suspitos, perque no sentares que jo ho savia.

Quan quedo amb els meus amics no hem parla i aixo m'enfada molt perque no es capaç de parlar amb mi de cara .La persona que hem va dir que li agradava hem va dir que era perque era molt timid i li feia molta vergonya.

Per culpa dels meus amics ell ho sap de que jo ho se i ara te po de perdrem.

Els meus amics no paren de dir-me que li digui jo, perque ell no pot ni per whats i no se que fer perque també li diuen que m'ho demani a les festes del poble i tampoc vui que sestresi.

Crec que m'agrada pero no ho se si es perque li agrado i tinc atracció per ell o es amor de veritat.
InterPersonal
InterPersonal
Data: 21/07/2015 15:49
Hola Ruja,

Sóc la Laia Sala, psicòloga d'Interpersonal. Gràcies per escriure'ns.

Doncs sembla que tu també estàs una mica indecisa, no? Pots aprofitar aquest temps per escoltar-te a tu mateixa i veure què sents per ell.

És important la diferenciació que fas: t'agrada perquè saps que li agrades a ell o t'agrada perquè té aspectes positius? Descobreix la resposta i en funció d'això actua ;)

Una abraçada!
www.consultajove.cat

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: