Logotip de Adolescents.cat
Anonim
Anonim
Any: 2000
Comarca: Baix Llobregat
Data: 05/07/15 21:01
Segueixo enamorada del meu ex?
Hola adolescents.

La qüestio es que vaig estar amb un noi molt mes gran que jo 10 anys més. El problema es que ell sortia amb mi i amb un altre noia i aquella noia era amiga meva pero cap de les dues o sabiem que estavem amb el mateix noi, quan ens vam enterar jo estaba molt enamorada de ell i no el volia deixar per res del mon. Pero per desgracia la meva mare es va enterar i va denunciar al meu xicot, jo vaig creure que despres de tot allo el tenia de deixar i aixó vaig fer.

Despres de uns dies el noi va marxar capa Inglaterra i fa poc a tornat (després de 9 mesos) i caminant per el carre ens hem creuat i a veurel hem va tremolar tot el cos, va venir i hem va saludar. I desde llavores no deixo de pensar en ell.

Estic encara enamorada de ell? Ajuda siusplau
InterPersonal
InterPersonal
Data: 21/07/2015 16:05
Hola anònima,

Gràcies per escriure'ns. Sóc la Laia Sala, psicòloga d'Interpersonal.

Ara mateix no podem dir-te si encara estàs enamorada d'ell o no. Dóna't uns dies per anar observant com reacciones. És molt possible que, en veure'l, el teu cervell hagi activat alguns records i també les emocions associades i per això el tinguis més al cap. Espera a veure com evoluciona... i si sents que encara n'estàs enamorada, potser hauràs de prendre la decisió d'oblidar-lo.

Una abraçada!
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: