Logotip de Adolescents.cat
Anonim
Anonim
Any: 2001
Comarca: Baix Llobregat
Data: 05/07/15 09:37
dubte
primer de tot gracies per aquest consultori ja que ajuda a molts adolescents

be mireu hi ha un noi, que té un any més que jo, que m'agrada bastant. Va arribar nou a l'extrascolar que jo faig i sempre que fem parelles es vol posar amb mi i llavors amics nostres van començar a dir que ens agradavem mutuament. No se si li agrado, pero a mi em tracta diferent que a les demes noies de l'extraescolar i un cop mentre parlavem es va treure la samarreta i clar li vaig veure la tableta i em vaig quedar una mica sorpresa. Ell es va posar una mica vermell i reia, i després es va acostar una mica a mi pero el seu cosi petit es va sortir del vestuari i li va dir que es tenien que marxar i una amiga meva va dir que entres rapid a canviarme (van ser molt oportuns). I clar jo no se si li agrado pero crec que si, i ell m'agrada molt a mi, i sempre esta treient tema de conversació, sempre es toca el cabell quan parlem i també xuleja una mica explican coses que se li donen be i tal i m'ha explicat coses que ningú més d'allà (l'extraecolar) sap.
que puc fer? estic molt confosa

pd: perdo per les faltes


seguiu així que doneu molts bons consells :)
InterPersonal
InterPersonal
Data: 21/07/2015 15:16
Hola! Sóc l'Eli Aulet. psicòloga d'Interpersonal.

Doncs els comportaments que expliques poden tenir a veure amb el flirteig. Vés fent tal comm està passant. Aniràs veient com evolucioan la situació. No cal forçar els coses....lo més positiu e´s el que està passant.

Aixi us aneu coneixent i vas veient si t'agrada de veritat!

Eli Aulet www.interpersonal.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: