Logotip de Adolescents.cat
mireiaa<3
mireiaa<3
Any: 1999
Comarca: Noguera
Data: 04/07/15 23:25
Es un error?
Hola! estic confosa, ara mateix tinc parella ja vaig estar amb aquesta persona abans i no va funcionar perquè practicament no parlavem ni feiem res. Ara que tornem a estar junts sembla que les coses han millorat una mica pero seguim tenint setmanes en les que no ens parlem, i penso que no li importo.

Ho hem parlat aixo obviament, pero no funciona,el problema es que l'estimo massa i el tambe m'estima pero...es un error estar amb ell?
InterPersonal
InterPersonal
Data: 21/07/2015 15:04
Hola mireiaaa<3ª

Sóc l'ELi Aulet. psicòloga d'Interpersonal.

Docns no té res a veure amb si funciona o no. La relació l'heu de fer anar entre els dos. Si no us ocupeu de fer que sigui divertit i que parleu, serà dificil que funcioni!

Disfruteu i tireu-vos a la piscina de al diversió, el compartir i l'enamorament!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: