Logotip de Adolescents.cat
Sensenom07
Sensenom07
Any: 2002
Comarca: Alt Camp
Data: 04/07/15 18:34
Em deixa en "vistos" al whatsApp
holaa,tinc 13 anys i m'agrada un noi😍. El cas és que no ens hem parlat. Ell sap que m'agrada i coneixo a la seva cosina. Un dia li vaig parlar pel whatsapp amb ell i em va deixar en vistos. Li vaig dir:
Jo:holaa:')
Ell:adios
Jo:borde...cada dia me odias más
Ell:😂😂😂 es por k tenia prisa
Jo: aah😂😂😂 Tu prima es muy majaa
Ell: (no va contestar)

Està bé la conversa? I què faig ara sinó em contesta? Li dic una altre vegada "hola"? Ell diu que sóc una pesada... Jo només vull un conversa amb ell perquè sinó ens parlem a la cara... (Perquè és l'estiu i no ens veiem)
Què faig?
Ajudaa i mercii❤️
InterPersonal
InterPersonal
Data: 21/07/2015 14:42
Hola Sensenom07!

Sóc l'Eli Aulet. psicòloga d'Interpersonal.

Carai...doncs sembla que ell és força sec...T'agrada que una persona es comporti així? Segur que vols compartir una conversa amb algu que té tan poc respecte com està mostrant?

Et sentiràs escoltada? creus que et comprendrà? No diries qeu està massa fixat en les seves coses?

Entenc qeu si t'agrada tinguis ganes de parlar amb ell, eprò sembla que per ara ell no comparteix al amteixa intenció! A més, et mereixes eprsones que t'ofereixin un mínim respecte i aquesta persona no ho està fent.

Cuida't! una abraçada

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: