Logotip de Adolescents.cat
Nataliaaa
Nataliaaa
Any: 2000
Comarca: Anoia
Data: 04/07/15 09:09
He conegut a un noi pero em fa MOLTA vergonya parlar-li!
Hola soc una noia de 14 anys, perdoneu per les faltes es que soc de Romania i alla no tenim accents i tal... Bueno lo important es que he conegut a un noi fa uns dies a la piscina i una amiga meva ha anat a dir-li que m'agrada, cosa que no era veritat, pero ara resulta que si que m'agrada pero no se com fer per que ens coneguem!! estic molt perduda, que li dic? lo primer que vai fer va ser dir-li que era mentira lo que li va dir aquella noia pero des de aquell moment no hem tornant a parlar. Lo pitjor es que d'aqui en una setmana m'en vai de vacances a Irlanda i vui aconseguir el seu whatsapp, que he de fer??
InterPersonal
InterPersonal
Data: 21/07/2015 14:59
Hola Nataliaaa!

Sóc l'Eli Aulet. psicòlgoa d'Interpersonal.

Entenc que tinguis vergonya!!! És molt normal en aquesta situació! Però en serio qeu vols que al vergonya et venci i deixar passar la oportunitat!!!

És positiu expressar els sentiments. Thas d'arriscar a a poc a poc. Intenta parlar amb ell i aixi el coneixeràs i també sabràs si val la pena de veritat!

Vinga, que tu pots! Aixi és com un es fa valent!

Endavant
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: