Logotip de Adolescents.cat
Sensenom07
Sensenom07
Any: 2002
Comarca: Baix Camp
Data: 03/07/15 21:56
I hate my grandmother
Hola sóc una noia i tinc 13 anys. El cas és la meva àvia està a casa meva i estarà 2 setmanes. El cas es que no l'aguantoo!! Té 85 anys i desitjo que es mori jaa! La odio!! Sé que es faltar el respecte però és la veritat LA ODIO!!! Sempre passo d'ella i quan li parlo li tinc que repetir les coses 10 vegades perquè em senti. Sempre està dormint i quan anem a passejar tinc que agafar-li la mà i això em fa fàstic, té la mà plena d'arrugues i una farida. Quan estem passejant cada 5 minuts se senta a un banc i estem allà 8 minuts parlant... Parlant? Parlant de coses que no m'importen. Que si vale...es una iaia...que estic faltan el respecte,ho sé...però la odio!! I saps què es el pitjor? Dorm a la meva habitació!!

Intento relaxar-me però és impossble! És una aborrridaaa!!! La odio!!
Què faig? Ajuda, no ho suporto, vull que marxi de casa meva!! Vull que és mori


M'agradaria ser anònima❤️
InterPersonal
InterPersonal
Data: 21/07/2015 15:02
Hola sensenom07!

Sóc l'Eli Aulet. psicòloga d'Interpersonal.

A tu t'agradarà quan siguis gran que la resta del món et tracti així?

La teva àvia és gran i es mereix el més gran dels respectes! Adona't de que tu hi ets gràcies a ella també. Ella not ria no sentir, tenir arrugues, parlar delq eu parla...La vellesa és aixi!!

És molt greu el que estàs fent amb la teva àvia!!! Però potser encara no ets capaç de deixar de comportar-te d'una manera tan egoïsta com mostres. Vés en compte! Les actituds egoïstes només ens porten a estar sols!

Eli Aulet www.interpersonal.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: