Logotip de Adolescents.cat
raquelsan
raquelsan
Any: 2000
Comarca: Vallès Occidental
Data: 03/07/15 18:21
millor amic amor?
Dons primer gracies per la ajuda que oferiu.
Segon es que tinc un petit problema, tin un millor amic amb el quew tenim com molt "rotyo", es a dir cuan estem gunts estem super be, y mes d'una vegada s'em a lleçat, y em diu coses super kukis tipus <> o <> Y mes coses tipus aixo.
y te comentaris que fa pensar que es fixa en mi, com un dia que vem quedar y yo estaba una mica seria y tal, y com sempre estabem a casa del JOSE, y dons va pasar una tonteria y vaig riure y hem diu << Ya era hora portaba tota l'hora sense veure com reies>>

Tambe hem viscut moment bastants "incomodes", que bueno per a mi no ho han sigut, com per exemple el dia de carnaval vem quedar y vem sopar a casa del seu mellor amic y al cabar ens vem estirar al sofa y ell hem va agafa y hem va tirar y y hem va abrassar.(que percert el seu millor amic es va picar...)
Llavors la meva duda es pot ser es sent atrgut per mi? o nomes es com amitad amb roce? nose molt be com interpretaru.

Y el prolema es que nose si mola a mi.
Que penseu?
InterPersonal
InterPersonal
Data: 20/07/2015 19:00
Hola Raquel,

Gràcies per escriure'ns. Sóc la Laia Sala, psicòloga d'Interpersonal.

Doncs no sabem què sent ell per tu, espera un temps i ves veient com evoluciona tot...

Aprofita també aquest temps per veure què sents tu per ell. A vegades els sentiments d'amor i amistat es poden confondre, per això és important que siguem conscients del què sentim, per evitar fer-nos mal. D'acord?

Una abraçada!
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: