Logotip de Adolescents.cat
lovemcj
lovemcj
Any: 2002
Comarca: Ripollès
Data: 02/07/15 21:52
bff?
Durant aquest curs la meva 'millor amiga' ha estat intentant se popular. el problema es que desde fa un mes a penas em parla i cuan intento quedar amb ella per preguntarli si esta enfadada sempre comvida agu mes, encara que li digui que es privat i que vull estar a soles amb ella
que creus que hauria de fer?
InterPersonal
InterPersonal
Data: 20/07/2015 18:40
Hola Lovemcj,

Sóc la Laia Sala, psicòloga d'Interpersonal. Gràcies per escriure'ns.

Ostres, sembla que la teva amiga s'està comportant d'una manera força estranya, no? Si tu has intentat parlar-hi i no et contesta... potser t'hauràs de plantejar què t'aporta la vostra relació.

Pensa que una relació d'amistat és cosa de dos, i totes dues persones han de procurar pel benestar de l'altra. Si sents que ella no s'implica de la mateixa manera en la vostra amistat... potser hauràs de prendre una decisió.

Una abraçada!
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: