Logotip de Adolescents.cat
La_loka_17
La_loka_17
Any: 2001
Comarca: Baix Llobregat
Data: 01/07/15 22:31
Problemes estúpids amb amics
Hola!
Aniré al grà perquè no tinc massa temps.
Sóc una noia que desgraciadament canvia d'institut en contra de la seva voluntat i que ha de deixar el seu poble i amics una mica de banda.
Jo tinc un grup d'amics molt fidel i extrany, perque no ens assemblem gaire, menys un nen i jo.
Som molt bons amics, pero l'altre dia li vaig passar un Whatsapp preguntant-li una cosa i em va deixar en vist. Hores més tard, extranyada, li vaig repetir la pregunta. I em va tornar a deixar en vist. I així succesivament.
D'això fa ja quatre o cinc dies i estic desesperada. Ho he parlat amb una amiga i m'ha dit que no em puc disculpar per preocupar-me, que qui s'ha de disculpar es ell. Pero es que no es connecta al Whatsapp desde fa cinc dies i crec que se li ha trencat el mobil.
No tinc el seu fixe, i no sé com com contactar amb ell.
No el vull perdre per aquesta tontería. Es de les persones més importants per a mi.
Qué faig!?!?!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 20/07/2015 16:30
Hola La Loka,

Sóc la Laia Sala, psicòloga d'Interpersonal. Gràcies per escriure'ns.

Abans de res, assegura't de què ha passat. Si tens sospites que se li ha trencat el mòbil, intenta localitzar-lo per alguna altra via: per xarxes socials, a través d'amics comuns o dels pares... Segur que trobes la manera de saber què ha passat!

Un cop l'hagis localitzat i sàpigues què ha passat, podràs explicar-li la teva situació (si és que s'ha enfadat per això), d'acord?

Segur que li agradarà saber que et preocupes tant per mantenir la vostra amistat ;)

Una abraçada i bon estiu!
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: