Logotip de Adolescents.cat
Jo
Jo
Any: 2002
Comarca: Barcelonès
Data: 01/07/15 13:14
Ajudaa
M' agrada el cosi de la meva millor amiga i no se com dir-li. Abans tots deien que el que m'agradava era el seu germà bessó pero era mentida. La meva millor amiga diu que jo també li agrado pero no estic segura. Ara no se com dir-li, a més soc molt timida.
Ajuda sisplau
InterPersonal
InterPersonal
Data: 20/07/2015 18:17
Hola bonica!

Sóc la Laia Sala, psicòloga d'Interpersonal. Gràcies per escriure'ns.

Ostres, doncs sembla que tens una bona aliada, no? Pots aprofitar que la teva amiga ho sap per proposar algun pla tots junts i després, mica en mica, tirar alguna indirecte o buscar un moment a soles... No tinguis pressa, ves veient com evoluciona i fes petites aproximacions en funció de la seva reacció.

I disfruta d'aquests moments, que són molt divertits i emocionants!! ;)

Una abraçada!
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: