Logotip de Adolescents.cat
Pesol134
Pesol134
Any: 1999
Comarca: Vallès Oriental
Data: 01/07/15 09:46
Que em passa?
HOLA! Fa més o menys una setmana que no surto de casa. No obro el mobil per que no vull parlar amb ningú. Jo sempre he sigut molt sociable amb la gent, però ara, no se que em passa que quan em diuen de quedar els hi he de dir que ho em trobo malament o que estic ajudant als meus pares... També he de dir que ara mateix estic passant per situacions una mica desagradables.

Adeu!!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 20/07/2015 12:34
Hola Pesol134!

Sóc l'Eli Aulet. Psicòloga d'Interpersonal.,

Doncs segurament el qeu et passa no és res permanent . sinó una reacció d'aquestes coses que et passen.

No pateixis, un cop vagis paint el que t'ha passat i t'hi vagis afrontant aniràs canviant la situació i tornaras a sortir, a no se que et vulguis convertir en un aborrit.

Endavant

ELI Aulet www.interpersonal.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: