Logotip de Adolescents.cat
Llauneta
Llauneta
Any: 1998
Comarca: Baix Llobregat
Data: 30/06/15 21:03
Viable?
Hola,
Soc un nos de 17 al cual temes amorosos no l'hi han anat gaire be (no m'he liat, ni petons, ni res de res) i ara ha sorgit una persona i estic indecís a causa de la distancia que ens separa...
Soc més gran que ella i ens vam conèixer per error. Estic bastant indecís ja que aquesta noia viu a gairebé 2 hores de mi i el problema seria que ens veuríem molt poc... Hi ha amics que diuen que ho intenti i altres que la deixi passar que és una més.
Aixi que la pregunta seria si seria "viable" aquesta relació ja que ara per ara no se com actuar...

Gracies per la resposta!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 20/07/2015 12:29
Hola llauneta!

Sóc l'ELi AUlet. Psicòloga d'Interpersonal.

Doncs noméss vosaltres dos sabreu si és viable. Si us organitzeu per veure'us i pacteu quan quedar i quan parlar podeu anar construint una relació còmode pels dos. Podeu provar-ho i veure com us hi sentiu. Potser a la primera sortiran entrebancs però haureu d'anar veient si sou capaços o si és possible de resoldre'ls.

Endavant
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: