Logotip de Adolescents.cat
pop1124
pop1124
Any: 2002
Comarca: Segrià
Data: 30/06/15 13:52
Celos...
Hola!
El cas és que sóc MOLT, i quan dic molt és MOLT, molt gelosa. Fins i tot tinc celos de les meves amigues perquè s'estimen més entre elles que a mi... és una merda ser tan gelosa :(

Algun consell per aturar la gelosia? És que ja no puc aguantar més!
Moltíssimes gràcies per tot!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 20/07/2015 12:13
Hola pop1124!

Sóc l'Eli Aulet. Psicòloga d'Interpersonal.

Els gelos són sensació de inseguretat. Fes una llista de per quins motius et sents insegura. Llavors tindras les teves pors davant i pensa que les pors només són pors, no són la realitat. I que si en algun moment xoquem amb alguna d'aquestes pors també som capaços d'afrontar-nos.hi.

De fet les pors són com uns monstres que es fan grans quan no els afrontem, i si les mirem de cara veiem que son petites.

Endavant
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: