Logotip de Adolescents.cat
Cris
Cris
Any: 2002
Comarca: Alt Penedès
Data: 30/06/15 13:52
Traidores
Hola m'agradaria que penjeu aquesta carta per les meves quatre ''millors'' amigues:
Hola,nenes ja tenia ganes de escriure això.
Primer de tot, gràcies per fer un grup de whats sense mi, gracies per no voler-me en aquest grup.

Quantes vegades em repetit, que si teniem un problema ens el diguessim a la cara i ho sulucionessim en comptes de anar criticant-ho a la esquena de aquella persona o fent grups per criticar-la? Per a que ha servit aquesta promesa? Per a res!

Gracies a totes per fer-me creure que la amistat era possible per a mi. Sou les primeres amigues de veritat que he tingut, les primeres amb les que me sentit be. Però meu tornat a la realitat i meu ensenyat que una amistat sense falsedats no existeix. Però tot això a vosaltres os és igual, no?
M'ha agradat molt que hageu sigut les meves amigues però crec que a vosaltres no. Gràcies per tot i ho sento si he fet alguna cosa malament i no ho sé.
Ara segurament em fareu fora del grup i no em direu res més. Adéu boniques, gràcies per tot.
InterPersonal
InterPersonal
Data: 20/07/2015 12:09
Hola Cris!

Sóc l'Eli Aulet. Psicòloga d'Interpersonal.

Entenc que t'ha fet mal, molt de mal! A vegades els altres ens fan mal i ens decepcionen, i està bé que ho vulguis fer saber, però has de ser tu qui digui com se sent a la cara. De bones maneres i parlant des de la decepció, no des de la venjança i la rabia.

Cura la ferida uns dies, deixa que reposin les coses i llavors parla amb elles de com t'has sentit.

una abraçada

Eli Aulet www.interpersonal.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: