Logotip de Adolescents.cat
Annuchfur
Annuchfur
Any: 1997
Comarca: Alta Ribagorça
Data: 29/06/15 21:38
Amor d'estiu/per sempre
Hola!
Bé, el meu tema es sobre un noi que vaig coneixer fa un any però que mai ens haviem vist en persona i que resultava ser d'on sóc jo, d'una ciutat d'aqui. Una amiga (que tampoc conec en persona) estava sortint amb ell llavors em va passar el seu num perque ell es d'aqui. Bé, ells dos van tallar i fara cosa d'unes setmanes aquest noi em va veure en persona i va quedar flipant, segons ell creia que jo era més lletga. Al mati següent d'haver-nos vist per casualitat em va obrir pel whats i vam quedar per primer cop. Tot va anar bé però creia que hi hauria algo més en aquella quedada aixi que vam tornar a quedar. No hi va haver res en especial però sel veia bé amb mi. Ara nose com dir-li de tornar a quedar, cosa que ell segurament dira que si però no se com dir-ho, es veu que mai obre a ningú i no em parla si no l'obro jo. També m'agradaria tenir algo més amb ell però no se com o què fer quan estic amb ell, hauria d'abraçar-lo o algo? Doneu-me idees o ajudes amoroses, coses que em facin saber si el puc atraure, poder sortir o coses semblants
Gràcies :)
InterPersonal
InterPersonal
Data: 20/07/2015 11:34
Hola Annuchfur!

Sóc l'Eli Aulet. Psicòloga d'Interpersonal.

Doncs et suggereixo que si en tens ganes siguis tu lka que l'obnris. També t'hauràs de plantejar parlar amb ell sobre si podeu tenir una altra forma de comunicar-vos si no pot ser per wattsup perquè sinó serà molt dificil i pesat que sempre hagis de ser tu la que arrossega el carro.

Endavant

Eli Aulet www.interpersonal.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: