Logotip de Adolescents.cat
Inda01
Inda01
Any: 2001
Comarca: Baix Empordà
Data: 29/06/15 20:14
EL MILLOR AMIC DEL MEU GERMÀ
Hooola! Bé, us explico que el meu germà fa com vuit o nou anys que té un millor amic, el meu germà i ell faran 18 anys aquest any i jo n'he fet 14. El millor amic del meu germà és del mateix carrer que el nostre i és com un membre més de la família. A mi em va agradar de petita cinc anys i ara li segueixo tinguent apreci... El que passa es que segons la meva mare, li agradaria que jo sortís amb ell perquè és el noi que coneix més i li té molt d'apreci i que segons ella és un bon nano i que és molt maco i tal i tal. Clar, jo no sé si pot ser que t'enamoris de la mateixa persona dos cops.. però tinc dubtes de si acostar-m'hi amb ell o què, perquè jo tambe li tinc apreci com he dit abans. Però el que em reté es que no estic enamorada d'ell, crec que ho faig sobretot perquè ma mare m'empeny i jo estic interessada amb altres nois que ella ni coneix, perquè és el millor amic del meu germà i resultaria una mica incomode i a més, ell és de trobar l'amor de la seva vida. Que jo també ho sóc, però experimento més.
Però.. des de que ens vam conèixer (tothom m'ho diu i jo ho noto) el millor amic del meu germà em mira duna manera especial i admiració, nose.. sempre que pot m'observa o em parla, s'interessa sempre per les meves coses, i la meva mare quan ho veu se n'orgulleix perquè es el que vol... pf, nose que fer. Ell es danar a poc a poc i tal, i nose si maccepteria i si li demano per sortir i si m'ho nega, tot canviaria entre nosaltres sabeu...
Si sortís amb ell seria amb l'únic noi que la meva mare faria una festa de celebració de la "Nova parella"; us ho dic de debó, s'emocionaria i tot. Es que jo vull també tenir més bona relació amb ma mare i que confii més amb mi i pot ser al sortir amb el millor amic del meu germà ella s'alegrarà molt més per mi. Però si ho probo de demanra-li per sortir a ell... crec que potser la cagaré.
InterPersonal
InterPersonal
Data: 20/07/2015 11:31
Hola Inda01!!!

Entenc les ganes de millorar la relació amb la teva mare, però crec que hi ha d'altres maneres. La teva mare ha d'acceptar que et fas gran i que no us agradaran les mateixes coses, persones i que tindreu opinions diferents.

Si no estàs enamorada no té sentit que comencis la relació,no trobes? amb l'amor no n' hi ha prou per a què una relació funcioni però n'és l'element bàsic.

Busca qui t'agrada i com dius experimenta! La teva vida e´s teva i tu has d'anar trobant el teu camí.

Endavant

Eli Aulet www.interpersonal.cat



Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: