Logotip de Adolescents.cat
marineta18
marineta18
Any: 1999
Comarca: Ribera Alta
Data: 29/06/15 12:23
Deixo de ser la seva amiga?
Fa uns mesos jo i la meva amiga miravem molt a un noi de 1r de bat que és vastant mono. Fa unes setmanes quan ens van donar les notes (l'últim dia de classe) em va quedar socials i el meu professor em va portar al despatx per ensenya'm el que més o menys surtiria al examen, al cap d'una estona va entrar el noi que ens semblava mono i com el meu professor estava ocupat i no entenia la lletra doncs em va ajudar aquest noi. Quan vaig acabar em va dir a la orella que l'obri al face i em va ginyar el ull. A la mateixa nit vaig obrir-lo al face i van estar parlant de les coses de la vida. Després ens vam donar el número de mòbil i doncs vam parlar un bon rato. Al cap dels dies em vaig donar compte que m'agradava i vaig decidir poposar-li quedar algun dia per coneixens però ell va dir que no. Encara parlem però crec que la nostra amistat sirà de whatsapp. Com faig per a agradar-li i podens coneixer sisplau ajuda. Gràcies.
InterPersonal
InterPersonal
Data: 20/07/2015 11:00
Hola amrineta18!

Sóc l'ELi Aulet. Psicòloga d'Interpersonal.

Doncs et suggereixo que si tu no tens ganes de fer una amistat per watsupp li diguis el que vols. Entenc que vulguis passar al cara a cara , de fet és el que té més sentit. Les amistats han de ser reals i virtuals, i més reals que virtuals.

Si no voleu el mateix considera si tu podras suportar el que ell mínimament t'ofereix, o si et surt més a compte buscar gent sensata, madura i divertida que tingui ganes d'una amistat sense tantes condicions.

Eli Aulet www.interpersonal.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: