Logotip de Adolescents.cat
anonima prex
anonima prex
Any: 2001
Comarca: Maresme
Data: 29/06/15 09:25
Amor;)
Hola, el meu problema és que estic a casa d'un amic irlandes que és mooolt guapo i que està molt pendent de mi i que els primers dies em tirava molt la canya, però al cap d'una setmana va començar a tenir cites amb una noia i des d'aleshores ja no em tira gaire la canya. Jo tinc 14 anys i ell en té 18, la noia em cau fatal perquè es nota molt que va amb ell perquè té diners. Que hauria de fer? No se si passar i quedar com amics, dir-li que aquesta noia no li farà gaire be (cosa que no em crec capaç de fer, donar-li jo indirectes...? Gracies, estic molt perduda :*
InterPersonal
InterPersonal
Data: 20/07/2015 10:55
Hola anonima prex!

Sóc l'ELi Aulet. Psicòloga d'Interpersonal.

Doncs et diria que tu li pots expressar el que sents. Tens aquest dret . De totes maneres també hauràs de respectar la seva resposta. Però jo et suggeriria que si vols saber alguna cosa li preguntis. No sabras res fins que no facis el pas.

Ara, si s'està equivocant amb la noia ho haurà de veure ell mateix.

Endavant
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: