Logotip de Adolescents.cat
adri
adri
Any: 1998
Comarca: Garrigues
Data: 28/06/15 22:07
Depressio la nit despres del cumple🍰
Hola, he enviat aquest text als mossos de la generalitat i m'agradaria que donessiu opinió i que diguessiu la vostra. Estoc molt ensorrat.

""Hola bones. Us envio aquet missatge per tal de rebre assesorament sobre un problema que em va passar.

Em dic Adrià Ribes Martin i soc un noi de 17 anys, de Juneda (Les Garrigues).

Ahir a la nit vaig anar a un concert que feien al poble (Esgarrifa't Night Festival). Jo sóc un noi que em controlo a l'hora de beure, i mai m'ha passat res... fins ahir.

El cas es que era la nit del meu aniversari i la cosa es va animar, i vaig acabar vastant gat (pel terra) i sort d'una amiga que em va cuidar i va trucar al meu pare. El problema es que, m'han arribat veus de que uns nois que coneixo (entre 19 i 20 anys) em van fer fotos amb el seu mobil sense el meu consentiment, quan estava pel terra i aixi violant els meus drets d'imatge. No se si tenen les fotos al seu mobil pero el cas es que ara tinc por de que les publiquin en alguna xarxa social com el Facebook, o les pasin a gent a través del seu Whatsapp aixi formant-se una cadena. I bueno, era per si s'hi pot fer algo. Hi ha gent que per culpa d'aixo han acabat amb depressions molt fortes, etc.

Pd: i avui, a les piscines municipals han anat pregonant per tot arreu com vaig acabar

Pd2: jo soc menor d'edad i ells son majors.

Pd3: també m'han arribat veus de que nens de 14 anys em van fer alguna foto pero aixo no crec que us importi. Son mes petits que jo i direu que es un "joc de nens"

Espero la vostra resposta. Moltes gràcies."""


Els 2 o 3 amics de veritat que tinc, ja m'han intentat ajudar, pero no ha pogut ser. Estic molt espantat.
No vull que sigui el meu cas pero hi han agut gent, que per causes així s'han acabat tirant d'un edifici i ara son al cementiri.

Pd: no em digueu que ho comenta als pares perque, ja soc prou gran, d'aqui 1 any ja soc major d'edad i m'he d'espavilar, i no tenim bona relació.

InterPersonal
InterPersonal
Data: 20/07/2015 10:53
Hola adriaribes!

Sóc l'Eli Aulet. Psicòloga d'Interpersonal.

Doncs et suggereixo que vegis què va passant a mesura que passen els dies. Saps que sempre pots denunciar. Segurament d'aquí uns dies aj ningú recordi res. No t'agafis a la opció més catastròfica.

Endavant i ànims!

ELi Aulet
www.interpersonal.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: