Logotip de Adolescents.cat
anonima
anonima
Any: 2000
Comarca: Bages
Data: 28/06/15 20:59
YAYO MALTRACTADOR🔥🔥🔥🔥🔥
dons... mira començare per el principi... fa molts anys es va morir el meu yayo.. ho vem passar tots malament perque era la millor persona q podia existir lo poc q tenia ho donava, la q ho va passar fatal era la meva yaya.. va plorar molts cops devant meu.. yo era petita i li preguntava sobre ell i plorava mes, yo no em donava conte.. Al cap dels anys, quan jo tenia 8 anys la meva yaya em va ensenyar una fotografia de un yayo, em va dir q era molt guapo i simpatic.
Al cap duns mesos estavan com de parella, la meva yaya senva anar a on vivia ell q era la platja i de ves en quan venien aqui.

Al cap dels anys ens em adonat q aquet yayo te una cara falsa, yo soc la mes petita de la familia i mhen he adonat de tot, ell es ric la seva familia el te com una planta i viuen lluny, ell sempre esta compran de tot fen com si fos es mes ric fardant de cotxes i fardan de bona persona q es.. pero no ho es.

Ell diu moltes coses pero crec q ens menteix, en el seu cap planteja coses per aconseguir algo q nose el q es ara, fa uns dies estava pensant q raro perq ell no vulgui unaltre xoxete, me yaya es la millor persona q conec amb un cor mes gran q tot el q coneixem, es massa bona.
Aquest yayo linsulta la deixa tirada, i no se si la pica..
Hi ha una yaya q es una mica mes guapa q la meva i li tira la caña al yayo aquest q tinc per yayo i crec q ell sha cansat de la meva yaya i la vol enviar a la merda, pero no vull q acavi tot malament per ella, per una part ell es dolent amb ella, la trata com una criada, pero per altre banda si ella acava sola...

Fa dies q tinc una sort q flipas q estic super felis em podre fer el pircing q fa anys q el vull la meva yaya mha donat diners, ara en teoria tindria q no poder evitar el somriure, pero no paro de plorar, no vull q ningu del meeu voltant estigui malament i tot el q ha pasat mhe yaya... no sho mereix, no se q fer... AJUDEUUME PORFA

No puc mes, no vull q sofreixi no sho mereix, es la millor persona del mon i no es mereix q li faiguin res.

Digueume q faig perq aixo no pot continuar aixi, mato al xoxete li dic algo a ell q faig.... AJUDEUME
InterPersonal
InterPersonal
Data: 20/07/2015 10:49
Hola Sr.hipster!!

Sóc l'Eli Aulet. Psicòloga d'Interpersonal. Doncs entenc que no vulguis que els del teu voltant estiguin malament. Has de tenir en compte també que a la vida a vegades hi ha circumstàncies que se'ns presenten i ens fan patir, però que el pròpi patiment també ens ajuda a superar.ho.

No podem evitar el dolor, també forma part de la vida. Estigues carinyosa amb la teva àvia i fes-la riure o companyia, que estic segura que ets la seva alegria.

Les coses s'aniran posant a lloc.

Una abraçada

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: