Logotip de Adolescents.cat
Toni
Toni
Any: 1999
Comarca: Vallès Occidental
Data: 28/06/15 04:26
Noi enamorat del seu ''amic''
Hola, bones
Soc un noi de 16 anys y no ho he passat molt be en la meva vida, sempre m'he sentit una persona molt sola i mai he tingut un amic desde la infancia dels de veritat. Fa poc la meva vida va canviar i vaig començar a sentirme una persona mes sociable i feliç. Vaig coneixer a un noi l'Adrià , que al principi només ho considerava un amic pero després vaig començar a tindre sentiments mes enllà, sempre es portava molt be amb mi, era educat, bona persona i sempre em feia companyia, em feia sentir molt be. Poc a poc vaig anar conoixent-lo més. Vaig començar a deduir que no era heterosexual per alguns comentaris... El meu sentiment cap a ell va augmentar cada dia que pasaba. Un dia vaig adonarme d'una noticia que me va donar una cosa bona i una altre mala , l'Adrià estava enamorat d'un amic seu (no soc jo). Per un costat vaig sentir una enorme decepcio perque el seu cor ja esta ocupat, però , per una altre m'he sentit entusiasmat per sapiguer que era homosexual o bisexual. L'Adrià poc a poc em feia bromes com tocarme el cul i altres coses, pero fa poc, que ha canviat ara no em tracta igual d'especial que abans , i em fa por que em vegi com un amic. Ell no te ninguna posibilitat amb el seu amic, i amb mi , crec que s'ha adonat compte del que sento, i a vegades , ens hem fregat les cames ,ens hem mirat als ulls intensament ,ho ens digem coses boniques ... Aquests moments em fan duptar si tinc posibilitats , jo cada vegada estic més pillat.
No se que fer amb això, tinc gelos de l'altre noi i a ell el tracta com em tractava a mi abans , ara enacara que seguim tenint la nostra quimica , em tracta més com un amic, es clar ja se que ell té un amor imposible. M'estic enamorant puc dir , i tinc por de que em faci mal , pero vull intentar per veure si te algun sentiment per mi , o vull conquistar-lo encara que no se com fer-ho.

Necesito ajuda no se que pensar ni que fer , necesito opinió , ajuda , un consell guai .
Estic bojament enamorat
InterPersonal
InterPersonal
Data: 20/07/2015 10:44
Hola Toni!

Sóc l'Eli Aulet. Psicòloga d'Interpersonal.

Doncs intenta-ho si és el que vols. Tingues presenta la realitat que existeix però arrisca't si tu vols. Hauràs de pensar com afrontaràs el si i el no. Sigui el que sigui. Arriscar-se implica que pugui anar bé o no, però tots som capaços d'aprendre a afrontar els canvis i les decepcions.

Endavant

ELi Aulet www.interpersonal.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: