Logotip de Adolescents.cat
maariooooooonaaaa
maariooooooonaaaa
Any: 1999
Comarca: Tarragonès
Data: 27/06/15 19:40
Em tinc mania a mi mateixa...
Hola sóc la Mariona i tinc 16 anyss
El que em passa és una cosa raríssima i no sé si trobaré les paraules per fer-me entendre... és molt difícil d'explicar però faré el que podré perquè és algo que ja em comença a molestar molt.
jo sóc una persona que bueno no se'm donen bé gaires coses, sóc molt patosa i acostumo a ser un desastre amb tot, vull dir que no hi ha res que se'm doni bé. Això també és estrany perquè tothom per petit que sigui té algun "do" , algo que li surt bé amb facilitat.. però jo no és que no tingui res que se'm doni bé, lo qual tampoc seria tan preocupant, sinó que tot se'm dóna fatal. I crec que hi ha un motiu per això, i aquí ve lo raro. Crec que el meu subconscient va en contra meu, jo mateixa vaig en contra meu i no sé com parar-ho. Per exemple, un dia estic jugant a bàsquet amb els amics, m'arriba la pilota i penso "va tu pots agafar-la i encistellar" però després de pensar això faig tot el contrari, és a dir quan penso una cosa seguidament, el meu subconscient em diu el contrari. Poso un altre exemple perquè quedi més clar: un dia em dic, va mariona posa't a fer deures que ja és tard i demà al matí no hi haurà temps... però torna a passar el mateix que no sé per què, em vénen ganes de fer el contrari d'allò que em proposo o d'allò que hauria de fer. L'altre dia tenia un concert d'acordió i estava molt nerviosa, havia practicat bastant rato i a casa la cançó em sortia perfecte, però al ser allà davant, és com que més em deia va, que ho faràs bé, menys convençuda estava de mi mateixa , més por tenia, i al final em vaig fer un error que podia perfectament no haver fet... i això em passa sempre!!! Ja em començo a desesperar perquè és algo que jo no puc controlar, i sé que és perquè no conec bé les meves capacitats ni fins a on puc arribar i sempre estic molt insegura... però això em puteja molt... és algo que em passa molt difícil d'explicar, no sé si s'haurà entès algo però... tu què en dius?
Merci:)
InterPersonal
InterPersonal
Data: 20/07/2015 10:36
Hola maaariiioooonaaaa!!!

Sóc l'ELi Aulet. Psicòloga d'Interpersonal.

No t'espantis. SI que tens capacitats d'autogestionar-te! Això avegades ens passa a tots, i acabem aprenent a solucionar-ho. A base d'esforç i perseverança podras aconseguir solucionar-ho!!!

Marca't objectius petits i vés fent mica a mica. A l'hora no et matxaquis pels teus errors o per si un dia no et funciona. Tots ens equivoquem!!! i així aprenem, no hi ha una altra manera!!!

Eli Aulet www.interpersonal.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: