Logotip de Adolescents.cat
Tanit
Tanit
Any: 2002
Comarca: Baix Llobregat
Data: 27/06/15 17:31
Pare Cabrejat
Hola, ns que fer per poder solucionar el problema amb el meu pare. Aquests dies he estat amb ka meva mare (estan separats) i durant unes setmanes no l'he trucat perqupe m'he olvidat. Avui l'he obert per whatsapp i m'ha dit perque he tardat tant en dir-li alguna cosa, jo li he dit que m'he olvidat i ell diu que no vol parlar més d'aquest tema, ja que s'ha cabrejat en que jo tardès tant. El 29 hem toca anar amb ell i anem a buscar amb la meva mare les notes, i no vull que estem enfadats ni res per no preocupar a la meva tutora ni passar-ho malament els dies estant amb ell ja que son 3h de viatge i no vull estar enfadats. Després de obrir-lo per whatsapp ja no ens hem dit res més, m'ha preguntat l'hora de les notes i ja està. (siusplau no posis el meu nom, sino no passa res tampoc, respon abans del 29 de juny siusplau es urgent!)
InterPersonal
InterPersonal
Data: 20/07/2015 10:32
Hola Tanit!

Sóc l'Eli Aulet. Psicòloga d'Interpersonal. Entenc que t'hagis preocupat, sap greu que els pares s'enfadin. Jo et diria que li demanis disculpes obertament i que aquest fet et sigui útil per saber la importància que té pel teu pare aquesta trucada, i com t'estima.

Ells són els teus pares i són adults, això vol dir que ho entendran. No pateixis!

Eli Aulet wwww.interpersonal.cat



Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: