Logotip de Adolescents.cat
HELLO
HELLO
Any: 1999
Comarca: Barcelonès
Data: 27/06/15 15:00
ElMeuNen
Mirau al institut vam fer una mena d'excursió per treballar amb grups, es deia "classedegrupexpress" El cas es que el grup que em va tocar anar va ser un desastre total! però en un altre grup, vaig veure un nen amb el qual no hi havia parlat mai,però em va cridar l'atenció com que per els grups ens va tocar anar a la mateixa aula, vam començar a xerrar més i a coneixrens i a posar-nos motes i coses així, sempre que podiem a la classe estavem junts, fins i tot la Lua un nena de la classe li va preguntar si jo li agradava a ell, ell va dissimular i no va contestar i es va posar a parlar amb mi, clar es cas es que venia l'estiu i ja era l'ultim dia de cole i tothom estava supercontent, però a mi em savia greu perquè no el podria veure en tot l'estiu, i li vaig dir, i ell em va dir, que no patis que un dia em pasaria a buscar a casa i quedariem i tal i jo em vaig posar supercontenta/eufòrica, quant vam plegar del insti el vaig obrir x whatsapp i vam parlar una estona, i llavors un altre dia el vaig obrir x equivocació perque em vaig equivocar de conversa però vam seguir parlant, crec que per whatsapp és de poques paraulas o almenys ab mi posa més emoticonos que paraules, jo sentu algu per ell pero la questió és: com puc saber si ell també sent algu més que amistat per mi??

PD: plis n em digueu lu d sempre tipu: preguntali o expressali el que sents perque aixo u se fins i tot jo
PD2:mencanta el consultori
PD3:molts petons des de Badalonaaaaaa!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 20/07/2015 10:12
Hola!

Sóc l'Eli Aulet. Psicòloga d'Interpersonal. Doncs lo cert és que és un misteri i això només ho spa ell. A vegades no ho podem saber tot de cop. Jo et suggereixo que de moment fa bona pinta i que ja estaria bé que seguissis també una mica el ritme de com van les coses i ho aniràs veient.

No tots elaborem els sentiments amb la mateixa rapidesa i hem de respectar el ritme dels altres.

Vés fent i tindras resposta!

Eli Aulet www.interpersonal.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: