Logotip de Adolescents.cat

Any: 2000
Comarca: Barcelonès
Data: 26/06/15 22:03
El trobo a faltar
Hola, em dic Irina i tinc 15 anys.
Porto tres setmanes amb un noi i ha marxat vint dies de vacances amb el cole. El trobo molt a fsltar i confio en ell... Però vint dies són molts i poden passar moltes coses. Bàsicament tinc por
InterPersonal
InterPersonal
Data: 18/07/2015 10:12
Hola Irina!

Sóc la Mariona Busto, psicòloga d'Interpersonal. Moltes gràcies per escriure'ns!

Si és el primer cop que marxa tants dies és normal que el trobis a faltar! Com saps la confiança mútua és la base d'una relació de parella sana, per tant estigues tranquil·la. Si teniu confiança i us respecteu no ha de passar res. Pensa que estar tota l'estona pensant que potser passarà alguna cosa, l'únic que et genera és més patiment.

Ànims que 20 dies passant ràpid!

Una abraçada i bon estiu Irina!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: