Logotip de Adolescents.cat
nera1026
nera1026
Any: 2002
Comarca: Alt Penedès
Data: 25/06/15 10:31
vull saber si li agrado o no.
Fa 3anys k m'agrada un noi de la meva clase i no se si a ell li agrado. La seva germana va a la clase de la meva i son millor amigues i quan venen a fer traballs yo sempre baixo a obrir la porta i tambe cuan s'enva i sempre el noi ve i parla amb mi.els nostres pares son amic i sempre parlen dels novios i ami em fa vergoña i m'envaig, per darrere el noi ve i parla amb mi.. Fa 4 mesos la seva germana em va dir k li agradava i em vaig posar contenta aixi k per el dia dels enamorats li vaig fer una carta dient-li k lestimava i ell em va dir k no li agradava. Pero ell seguia com sempre. La setmana pasada estava recollint de l'escola a la meva germana, amb la meva mare i em vaig trobar a ell amb la seva mare. Les mares estaven parlant i nosaltres tambe i de com ell sanava apropant mes, fins que esposa al meu costat i parlant de cop i volta em fa una caricia a la cama.les mares seguien a lo seu pero yo el miro i el veig k mestava mirant llavorns agafa el seu germa i senva. Despres a l'insti ell sempre em fa brometes i em mira molt. Creieu k li agrado??
Perdo per fer faltes.
InterPersonal
InterPersonal
Data: 16/07/2015 20:13
Hola nera1026!

Sóc l'ELi Aulet. psicòlgoa d'Interpersonal.

Doncs és un misteri...això ens ho hauria de dir ell...però si va ser una caricia doncs intenta anar veient si van passant cosetes. Potser els coses aniran a poc apoc, però també és positiu anar deixant que els entiment faci la seva feina.

I si en algun moment veus les coses més clares o el qeu sigui, també pots expressar tu el que sents! Això també és de valents!

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: