Logotip de Adolescents.cat
asdf
asdf
Any: 1999
Comarca: Baix Empordà
Data: 24/06/15 16:53
ajuda!
bueno fa mig any o així que estic amb un grup d'amigues, tot va perfecte i les estimo moltíssim però hi ha un problema.
Hi ha una nena que és molt guapa i quan més vaig amb ella més inferior em sento, em sento cada cop més malament i ja no se que fer cada cop veig més defectes en mi i cada cop sóc més insegura, a part ella està començant algo amb el meu ex al que ella sempre a insultat i mha dit de tot perquè a mi m'agradava ell, ja no se que pensar, ella sap que m'agrada ell però diu que li donaigual que ella sortirà si li agrada i que sol pensa per ella que l'altre gent li dona igual, crec que em tindria que distanciar d'ella pero llavors el nostre grup d'amigues es dividiria i jo no vull que pasi, necesito ajuda siusplau
InterPersonal
InterPersonal
Data: 16/07/2015 20:08
Hola!

Sóc l'ELi Aulet. psicòloga d'Interpersonal.

Doncs carai, quina actitud més egoïsta que té aquesta noia! Doncs estic d'acord amb tu, crec que es mereix conseqüències! Potser més val distanciar-te. Vols amigues que no et respectin?

Està bé no deixar-se influenciar pels altres, però una cosa és prendre les pròies decisions i l'altre no respectar a le amigues!

Escull qui et fa bé al teu costat!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: