Logotip de Adolescents.cat
Sensenom07
Sensenom07
Any: 2002
Comarca: Garraf
Data: 24/06/15 14:14
💦💦💦💦
holaa! Tinc 13 anys i sé què he fet moltes consultes i que em faig pesada però necessito dir tots els meus problemes perquè el consultori és l'únic lloc per expressar-me.
En fi, vaig al grà:
A 1r eso vaig fer molts amics però tinc una amiga que repetirà curs i és la meva única amiga de la meva classe
Ara al setembre, quan fagi 2n eso tindré por. Por de quedar-me sola, sense ningú: a gimnasia, als treballs, al pati, al canvi de lloc...estaré sola, tot per que hagi repetit la meva amigaa😭😭😭

Fa 2 setmanes la meva mare em va dir què és molt possible que quan jo vagi a 3r eso, ella serà profe d'economia del meu insti...llavors, com reaccionaran els meus companys quan sapigan que la meva mare és una professora què treballa al meu insti?

Canviaria algo o no passaria res?
Bueno que estic cagadíssima de quedar-me sola a la classe!! Què faig? Els meus pares no em volen canviar d'institut i no es pot canviar de classe. Diosss! Sóc una desgraciada!! No tinc a ningú😭😭😭

Bueno, crec que ja estic, no cal què digui més adjectius sobre el què sentiré quan estigui sola a la meva classe.
La resposta de dir "per no quedarte sola a classe, tens què fer amics" a mi això no em serveix. Ja sé què tinc què fer per fer amics, fer-los. Però com? no sé què és ser el popu o la popu del insti. L'únic que sé, és que m'agradaria ser-ho però no sé com.

Ajuda i gràcies😭❤️

InterPersonal
InterPersonal
Data: 16/07/2015 20:06
Hola sensenom07!

Sóc l'ELi AUlet. Psicòloga d'Interpersonal

Doncs jo et diria que estàs anticipant masses coses. La vida e´s injusta avegades, però no sempre i tu ho pintes molt negra.

Si t'esforces a parlar amb la gent , a no controlar tan el que assarà i a disfrutar del dia a dia veuràs com elt eu cos també té recursos tot i la por per afrontar-se a allò que et costa ia conseguir el qeu vols.

Ara disfruta de l'estiu, com més piles i bon rotllo carreguis més oreperada estaràs el setembre

Disfruta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: