Logotip de Adolescents.cat
Mimi2002
Mimi2002
Any: 2002
Comarca: Segrià
Data: 23/06/15 16:05
Ajuda!!!
Tinc parella des de fa 5 mesos. El meu millor amic i ell es porten malament, no es suporten. El penúltim dia d'acabar l'escola li vaig dir al meu millor amic que m'agradava, es va enfadar molt amb i perquè el vaig enganyar i tal... Quan parlo amb la meva parella defenso al meu millor amic i quan parlo amb el meu millor amic defenso a la meva parella. Avui el mau amic m'ha dit que quan em deixi d'agradar que li envia un whatsapp.
Np se que fer, que puc fer???
InterPersonal
InterPersonal
Data: 16/07/2015 19:40
Hola Mini2002! Sóc l'ELi Aulet. Psicòloga d'Interersonal.

Ostres, és una situació complicada! Jo et recomano que si el conflicte és entre ells potser tu te n'hauries de mantenir al marge. Parla amb cada un d'ells i digues que per tu són igual d'importants i que respectes que estiguin de mal rotllo i que al mateix temps tu vols el mateix bon rotllo amb cada un per separat.

És a dir, crea una relació independent amb cadascú d'ells. Tu no estàs enfadada amb ningú! Tu tries a qui vols a lateva vida i les teves decisions independentment dels altres.

una abraçada

Eli



Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: