Logotip de Adolescents.cat
Anonim
Anonim
Any: 2002
Comarca: Alt Camp
Data: 19/06/15 15:38
Milloramic
Hola,
Vaig coneixer un noi al principi de curs i ens vam fer molt amics, i ara es amb la persona qui confio mes, ens ho expliquem tot i es molt guai i tal. Estem al mateix grup d amics i l altre dia vaig introduir una altra noia al grup. Després vam quedar tots i va anar molt bé tot, però al dia seguent el meu millor amic i ella van començar a sortir, i des de aquell dia ja no parlem tant, no m explica les coses, abans ens deiem un testimo abans d anar a dormir (com a amics clar) i ara ja no m ho diu ell, i no se començo a tenir la sensacio que les coses bones s acaben i que aquest any meravellos al seu costat tambe, pero esque no puc, me l estimava molt jo i ara em deixa de banda per la seva novia.
Ajudeume siusplau,
Merci
Petoneeets! 😘
InterPersonal
InterPersonal
Data: 15/07/2015 21:10
Hola Anonim!

Sóc la Mariona Busto, psicòloga d'Interpersonal. Moltes gràcies per utilitzar el consultori!

Ho has parlat amb ell? Entenem que et sentis una mica desplaçada, però quan un comença una relació de parella vol compartir la major part del temps amb l'altra persona, especialment al principi, això és fruit de l'enamorament i no vol dir que la vostra relació d'amistat s'acabi, simplement s'ha d'adaptar a la nova situació. Com entre vosaltres hi ha molta confiança en podeu parlar tranquil·lament i veure de quina manera ho gestioneu per sentir-vos tots tres bé.

Una abraçada i endavant!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: