Logotip de Adolescents.cat
Abril
Abril
Any: 2000
Comarca: Bages
Data: 18/06/15 15:46
No m'he liat mai amb ningú
Hola!
Em dic Abril, i tinc un problema... tinc 15 anys i NO M'HE LIAT MAI AMB NINGÚ! He tingut en total unes 11 oportunitats per liar-me amb algú, però quan ve l'hora de la veritat em tallo molt i els hi faig la cobra... els meus amics em diuen que això ja comença a ser extrany, i que sóc molt guapa per no haver-me liat mai amb ningú.
No sé que fer... perquè jo no ho vull fer amb el primer que passi, però tampoc tinc un objetiu fixat.
Siusplau ajudeu-me!
Gràcies per tot!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 15/07/2015 19:18
Hola Abril,

Sóc la Laia Sala, psicòloga d'Interpersonal. Gràcies per escriure'ns.

El que ens expliques no és gens estrany! Treu-t'ho del cap!! Tu mateixa ens dónes la resposta a la teva situació: per moltes oportunitats que hagis tingut, no vols fer-ho amb algú amb qui no hi tinguis confiança.

Per tant, dóna't permís per esperar i conèixer una mica més cada persona. Ja veuràs com tu mateixa notaràs la persona amb qui sí tens ganes de fer-te el primer petó.

Aprofita aquest estiu per conèixer gent nova i obrir-te. És la millor manera d'agafar confiança en els altres!

Una abraçada bonica!
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: