Logotip de Adolescents.cat
Anòniimaa♥
Anòniimaa♥
Any: 2001
Comarca: Alt Empordà
Data: 17/06/15 21:23
Millor amiga desaniamada
Hola Adolescents.cat!

Primer de tot volia dir que és la primera consulta que faig. Doncs, la meva millor amiga fa una temporada que no s'estima a ella mateixa, no creu en ella, no enten perquè no té novio, es pensa que per no tenir-ne es diferent al demés, jo sé que es maravellosa però m'agradaria que em diguéssiu que li haig de dir o que haig de fer, o com ajudar-la perquè cregui en ella mateixa, que s'estimi, que no li afectin les crítiques.

Pff si us plaau:'(

Moltes grácies per la vostre atenció!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 15/07/2015 19:32
Hola anònima,

Gràcies per escriure'ns! Sóc la Laia Sala, psicòloga d'Interpersonal.

Això que ens demanes, és molt difícil! El primer responsable del propi benestar és un mateix. Els amics, la família i les persones que ens estimen no poden responsabilitzar-se del nostre malestar. Ens poden ajudar, però si nosaltres no volem canviar.... serà difícil.

T'animem a continuar com fins ara: recorda-li les coses bones que té, què t'agrada d'ella i per quines coses l'admires. Dediqueu una estona a parlar d'ella, però també procura que parleu de tu (si manteniu la reciprocitat serà més fàcil que l'amistat es mantingui).

Una abraçada!
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: