Logotip de Adolescents.cat
raquelsan
raquelsan
Any: 2000
Comarca: Barcelonès
Data: 15/06/15 22:34
nose que hem pasa
dons es una mica dificil d'explicar, pero eske estic molt confusa...
Tinc a dos noi al meu cap y un d'ells es el meu millor amic, y oviament a qui es el primer probles.(encara que li vaix proposar jo)Y cuan quedem es fixa en cosas que nigu es fixa, com pero exemple una vegada hem va dir que al fi vaig sonriure, y gairabe ningu es fixa en aixo, y nose el que sent ell. que podria ser? nomes amistad? Alguna altre cosa? A i un altre exemple avui (portem gairabe un mes sense quedar per complicacions) m'ha trucat y me dit que mestima y que hem troba a falta... pero es aixo que nose en quien sentit...
Que penseu..
perque yo estic feta un lio.
InterPersonal
InterPersonal
Data: 13/07/2015 11:51
Hola Raquel,

Nosaltres no podem endevinar els seus sentiments, ja que això només ho sap ell.

Si no estàs convençuda de les seves senyals, continua observant-lo i deixa que la relació vagi evolucionant. A vegades només cal deixar que les coses vagin passant al seu ritme sense precipitar-les. I quan tu sentis que li vols dir, doncs endavant!

Una abraçada
Laia Sala
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: