Logotip de Adolescents.cat
gotica gore xenia
gotica gore xenia
Any: 2001
Comarca: Solsonès
Data: 15/06/15 20:51
com puc tenir uns pits bonics??
Hola!! Sóc una noia de 13 anys i esque tinc els pits bastant desenvolupats (talla 100) de moment els tinc "bé " però nose... esque s'apropa l'estiu i no bull que es veigin caiguts o algo així per l'estil... hem podrieu aconsellar algo perquè és veigin bonics i ferms??? esque sembla mentida però esque em rallo i bull tenir-los bonics y no pas caiguts (nomès estan una mica caiguts no molt).
i la segona pregunta: hem poden creixèr més?? hi ha alguna manera d'evitar-ho? esque molesten mol...
InterPersonal
InterPersonal
Data: 13/07/2015 11:45
Hola bonica,

Gràcies per escriure'ns, però nosaltres no som especialistes en aquest tema. Pots mirar d'anar a algunes merceria o botiga de roba interior i demanar-los consell. Segurament t'ajudaran a resoldre aquests dubtes.

Pel què fa al creixement dels pits, no hi ha cap manera de frenar o accelerar el seu creixement. Està programat genèticament, així que et tocarà acceptar i estimar-lo.

Una abraçada!
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: