Logotip de Adolescents.cat
eva1598
eva1598
Any: 1998
Comarca: Baix Empordà
Data: 15/06/15 16:13
Amigues falses
Hola adolescents, tinc un problema amb una amiga. Aquet any vaig començat un nou curs a batxillerat, i va entrar una noia nova a classe, la qual va semblar ser bona persona al primer moment, i jo mhi vaig avenir perquè les dos estavem molt loquis. El problema és que amb el pas del temps, jo i unes altres companyes em vist el seu costat dolent, però jo he seguit simpàtica amb ella. La cosa és que es una persona bastant falsa, i només vol a la gent pels seus inconvenients i perquè li regalin i li facin depèn de quines coses. També li agrada molt fer veure que els nois (guapos) són amics, i fer-se "la penes" per apropar-se a ells.
El problema és que m'està intentant o m'està treient a les meves amigues, i m'estic quedant una mica sola per la seva culpa. Crec que m'ha començat a odiar perquè em té una mica d'enveja, i preten que em quedi sola. Nose que fer perquè els-hi dona tot el que volen les meves amigues, els-hi paga les festes, els sopars... i en canvi a mi em deixa malament i m'aparta de tothom. Que faig? Em fa por dir-li algu, i que les meves amigues em mirin malament, o pensin que soc una borde.
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 15/07/2015 16:46
Hola eva1598... potser el que hauries de fer és parlar amb les teves amigues i comenta'ls-hi com et sents.

Els hi pots preguntar què en pensen d'aquesta noia i tu donar la teva opinió sincera... i parlar-ne totes plegades.

El que està clar és que aquesta noia t'està ajudant a veure com tu no vols ser i això és un gran aprenentatge.

Una abraçada!


Elena Crespi i Asensio - Psicòloga
Fbk: elenacrespipsico - @tarongesenceres
www.interpersonal.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: