Logotip de Adolescents.cat
erika
erika
Any: 2001
Comarca: Camp de Morvedre
Data: 15/06/15 13:45
No se que fer...
Ahir per la nit un dels meus millors amics es va enterar que m'agrada i tinc molta por de perdre'l o de que canvi la seva actitud amb mi... Ell estava super rallat per haver tontejat amb un altre davant meu i em sap greu perque no vull que estigui rallat per culpa meva... No se que fer.
InterPersonal
InterPersonal
Data: 13/07/2015 11:14
Hola Erika,

Sóc la Laia Sala, psicòloga d'Interpersonal. Gràcies per escriure'ns!

La línia que separa l'amistat i l'amor és molt fina... per això és fàcil que un dels dos acabi travessant la línia. Ara que ell ja ho sap, és possible que al principi estigueu tots dos una mica incòmodes, ja que si ell no sent el mateix que tu, no sabrà com actuar i tindrà por a fer-te mal.
Si en parleu directament i tots dos exposeu els vostres sentiments, serà més fàcil reconstruir la vostra amistat. Però recorda que caldran un dies, d'acord?

Una abraçada!
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: