Logotip de Adolescents.cat
erika
erika
Any: 2008
Comarca: Garrigues
Data: 14/06/15 22:39
L'ESTIMO MASSA
Porto des de segon d'ESO darrere d'un noi del meu curs. Som molt amics, però jo se que no li agrado, més que res pel meu físic. Sóc incapaç d'oblidar-me d'ell, les meves amigues diuen que li he de dir el que sento. I aquestes setmanes estic bastant malament i ell no deixa de preguntar-me per què. Sento que en qualsevol moment li diré tot i no se si estaré fent bé. No se que fer...
InterPersonal
InterPersonal
Data: 13/07/2015 11:16
Hola Erika,

Sóc la Laia Sala, psicòloga d'Interpersonal. Gràcies per escriure'ns.

Quan ens agrada una persona, no podem saber si ella ens correspon fins que li preguntem. Què hi perds per dir-li els teus sentiments? Has de valorar quines poden ser les conseqüències de cada acció i assumir-les.

És probable que si li dius i ell no sent el mateix, us distancieu una miqueta. No pateixis, aquest temps serà saludable per tu, per poder començar a oblidar-lo.
Si li dius i ell sent el mateix.... Doncs endavant!!

Una abraçada!
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: