Logotip de Adolescents.cat
Tuta15
Tuta15
Any: 2001
Comarca: Segrià
Data: 14/06/15 18:04
Estic enamorada, o no?
Adolesceeeeents!! Tinc 14 anys i Necessito ajuda, no sé ben bé si estic enamorada. A ell li agrado i m'ho ha dit i jo li he dic que necessito temps perque potser vaig sentint coses noves. Peró no se que em passa (mai m'havia pasat, sóc D'aquelles persones amb les idees molt clares) que tinc ganes d'estar amb ell sempre. M'imagino un futur amb ell? SI Pero quan penso de quedar junts i de liar-nos els cables se'm creuen i ja no m'agrada tant. Aveure potser si que m'hi liaria pero la idea d'estar sols en un lloc nose...es molt extrany....ajudeu-me...estic molt confosa...petons i gràcies!!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 09/07/2015 21:56
Hola Tuta15!

Sóc la Mariona Busto, psicòloga d'Interpersonal. Moltes gràcies per escriure'ns!

Si tens tants dubtes, no et pressionis i dóna't temps per veure què sents exactament. Si finalment decideixes començar una relació amb ell, tampoc cal córrer, tu mateixa podràs anar marcant el ritme que t'agradi seguir, sense presses.

Nosaltres no podem saber si estàs enamorada o no, això ho aniràs descobrint tu mateixa, així que tranquil·la. A vegades l'amor ens fa confondre una mica, però tranquil·la que ja veuràs com tot s'aclareix! Dóna't temps!

Una abraçada i bon estiu!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: