Logotip de Adolescents.cat
anonim
anonim
Any: 2001
Comarca: Barcelonès
Data: 13/06/15 14:00
estic malameent
hola,
porto des de setembre enamorada del mateix noi. tothom diu que li agrado però se que no, li vaig dir que m'agradava i ell em va dir que jo a ell no li agradava. ara ens estem acostant una mica més però si em confio se que em tornarà a fer mal. que faig? l'oblido o segueixo igual?
graaaciees sou els millors!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 08/07/2015 12:51
Hola!

Sóc l'ELi Aulet. Psicòloga d'Interpersonal.

Carai! Sembla confos el tema...i és natural que amb tanta confusio et preguntis què fer...jo et diria quesi no confies en ell serà un problema, qeu potser toca fer plans i coses tu, conèixer gent, i veure com et sents fent coses noves...potser llavors podràs decidir què fer amb això.

Airejar-te una mica i no estar tan pendent del tema t'anirà bé. I més si no està clar o si ell diu que no sent el mateix...

Endavant

Eli Aulet www.interpersonal.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: