Logotip de Adolescents.cat
ItsMariona
ItsMariona
Any: 2002
Comarca: Barcelonès
Data: 13/06/15 08:17
T'estimo
Hola, la meva millor amiga s'en va a viure a anglaterra i m'agradaria molt que publiquèssiu una carta que li he escrit. La carta és la seguent. Megan si llegeixes això que et quedi clar que T'estimo molt.


Megan,
Que dir-te quan crec que ja t'ho he dit tot? Que agraeixo que m'hagis fet companyia en els bons i en els mals moments , en els bons i en els mals dies.
Que agraixo que m'hagis acceptat tal com sóc i m'hagis donat la oportunitat de conèixet, ha estat una de les millors oportunitats que m'han donat mai. Espero que després de que t'en vagis tot segueixi igual i que la distancia no separi mai la amistat tan forta que hem construït entre totes. Espero que després de llegir el text no et posis a plorar com estic fent jo ara. Espero que mai perdem el contacte i que ens vinguis a visitar de vegades. Espero que després de que t'en vagis segeixis sent la Megan de sempre, la Megan que he estimat des-de que la vaig conèixer, la Megan riatllera, la Megan simpàtica, la Megan extrovertida, la Megan sincera, la Megan amable, la Megan amiga meva i moltes mil Megans més que si hagués d'escriure no acabaria mai. Se que mai t'oblidaré, se que mai et deixaré. Se que sempre tindràs un espai al meu cor ja que el teu es tan gran que no t'hi cap dintre el cos. Ets la millor persona que he conegut i aquests tipus de persones no es poden oblidar MAI i quan dic mai, és mai. Megan quan t'hen vagis i ens deixis pensa que a mi mai de la vida m'hauras deixat.

T'estimo.
De part de la enamorada de la Torre Eiffel.
InterPersonal
InterPersonal
Data: 08/07/2015 12:21
Hola Itsmariona!

Que bonica la carta!!!

Mirarem si és possible!

Motles gràcies!

Eli Aulet www.interpersonal.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: