Logotip de Adolescents.cat
LNA
LNA
Any: 2000
Comarca: Ripollès
Data: 12/06/15 15:51
És normal?
Últimament, com que em poso a ploral per qualsevol tonteria i també com que de sobte em poso a riure i a cantar i fer moltes tonteries. Estic fatal. És per l'estrès dels examens finals? És per les hormones de l'adolescència? O tinc algun problema de bipolaritat o algo semblant? És normal? Semblarà una tonteria però ja també tinc la meva família una mica farta.
InterPersonal
InterPersonal
Data: 08/07/2015 12:01
Hola LNA!


Sóc l'ELi Aulet. psicòloga d'Interpersonal.

Doncs mira és natural! i diria qeu l'has clavat!! Segurament és una mcia epr tot el qeu dius: estrès, arriba estiu, hormones...etc. Masses coses!!!

L'important es que vagis veient come t vas relaxant, també que surtis a fer una mcia d'esport, que escoltis música relaxadament, et pots posar un video de relaxació el youtube...

Que els nsotres emociosn pugin i baixin a vegades passa, i a totes els edats, lo important és què fem amb això si ens molesta, i una mica de relax sempre va bé!

Sort!

Eli Aulet www.interpersonal.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: