Logotip de Adolescents.cat
petitacris
petitacris
Any: 1999
Comarca: Alt Empordà
Data: 07/06/15 12:51
M'agrada un noi de la mwva clazse
Hola, tinc un petit problema. Des fa unes setmanes, m'agrada un noi de la meva classe, a vegades parlem per whats o fb i tmb cara a cara pero aquest no es el problema. El problema es que te xicota, que faaig?? Si us plau ajudeu-me
InterPersonal
InterPersonal
Data: 03/07/2015 18:10
Hola Petitacris!

Sóc la Mariona Busto, psicòloga d'Interpersonal. Moltes gràcies per escriure'ns!

Doncs si té parella... hauràs de respectar-ho i acceptar-ho, no te'n queda una altra. Hauràs de veure com t'ho fas per seguir sent la seva amiga sense que això et faci patir en veure que està amb una altra noia. No és fàcil, però no impossible! Si veus que ho passes malament et recomanem que prenguis una mica de distància.

Una abraçada i ànims!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: