Logotip de Adolescents.cat
Sensenom07
Sensenom07
Any: 2002
Comarca: Garraf
Data: 07/06/15 11:00
Festa aniversari🎉
hola! Tinc 12 anys i d'aquí 2 setmanes és el meu aniversari. La causa es que no se si invitar al noi que m'agrada, ell i jo no som ni amics, ell sap que m'agrada perquè li van dir, només ens mirem. Apart, la festa serà a la piscina i em veurà amb biquini i jo a ell la part de d'alt... És extrany invitar-lo a la meva festa?
Aixì doncs...què faig? L'invito a la meva festa? Com reaccionarà: sorprès? Pf...no para de fer-li voltes aquest tema. Què faig? Ajuda que falten 2 setmanes!!





Moltes gràcies, petons!!😘😘😘
InterPersonal
InterPersonal
Data: 03/07/2015 18:03
Hola Sensenom07!

Sóc la Mariona Busto, psicòloga d'Interpersonal. Moltes gràcies a tu per escriure'ns i disculpa el nostre retard... hem fet tard, ens sap molt de greu. Com va anar? Què vas decidir fer al final? Esperem que poguessis convidar-lo a la teva festa amb la resta d'amics i amigues que sí que vas convidar! Desitgem que us ho hàgiu passat d'allò més bé!

Una abraçada i per molts anys de part de tot l'equip! :)

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: